Reünie Watervrienden 5 juni 2011

Het is zover, de reünie van Watervrienden 't Waterrijk.

In de Meent is een gezellige hoek ingericht met leuke fotocollages, bekers en andere prijzen van de vereniging. Ook een hele stapel Tobbes is nog aanwezig en er zijn diverse fotoalbums.

Er is ook een leuk filmpje, gemaakt door Arie Heijstek. Vanaf half 2 komen de oud-leden binnen.

Handjes schudden, herkenning zoeken. Er zijn bekenden en onbekenden van elkaar, maar natuurlijk met 1 ding gemeen, de zwemvereniging.

Er is een aardige lijst van leden die komen, jammer is wel dat er niet zoveel van de wedstrijdploeg aanwezig kunnen zijn. Oud-trainer van de zaterdag Rob van Strijp is er wel en heeft ook zijn fotoboek nog meegebracht. En vooral de dinsdagavondgroep wordt goed vertegenwoordigd.

Deze groep vindt elkaar snel en er wordt onder het genot van een drankje druk gekletst. Fotoboeken worden bekeken en verhalen uitgewisseld. En ze gaan ook even met zijn allen op de foto.

Bij de zwemmers van de zaterdag en het kader is het ook gezellig. Tobbes worden gelezen en herhaaldelijk klinkt het 'kijk hier nou', 'wist je dat nog', 'heb je die foto al gezien'.

Het filmpje wordt vaak bekeken, en voorzien van leuk commentaar bij het zien van bekenden !

Met een drankje en af en toe een hapje worden de herinneringen aan de wedstrijden, activiteiten en gebeurtenissen opgehaald. Al snel is het 18.00 en moet er helaas worden opgeruimd en afgesloten. Het is een leuke middag geweest.

Met dank aan:

patula.gif

powered by www.werktuig.nl